R&M Elektro AS

Vi utfører alt innen elektroinstallasjon. Ingen jobb er for liten eller for stor.

SMARTHUS

Dagens smarthus gir rom for innovative ideer, stilige muligheter, og kan medføre store besparelser. Vi benytter hovedsakelig KNX og xComfort.

ELBILLADING

Det er viktig med riktig installasjon av ladestasjoner for trygg elbillading. Vi installerer ladere for borettslag, sameier og private husstander.

RMelektro-5

VARMEANLEGG

Inne kan vi installere varmekabler, folie, matter og panelovner, ute installerer vi snøsmeltingsanlegg, frostsikring, varmelamper/terrassevarmere.

RMelektro-3

BELYSNING

Vi gir deg downlights, led strips, spotlights og ved behov, lysdesigner. Ute er vi behjelpelige med fasadebelysning, parkmaster, hagebelysning og gang/parkeringsbelysning.

RMelektro-6

REHABILITERING

Vi utfører alt av elektroinstallasjon for bedrifter og private, fra de minste til de største oppdragene. Ingen jobb er for stor eller for liten. 

NYANLEGG

Vi utfører komplett elektroinstallasjon for nybygg, for private og bedrifter. Alt til leiligheter, enebolig, boligfelt, blokker og næringsbygg.

BRANN/ NØDLYS

Vi utfører og prosjekterer i samarbeid med våre leverandører, som honeywell, Elotec, og Eaton.
Vi har sentral godkjenning!

VEDLIKEHOLD/ SERVICE

Vi utfører reparasjoner av eksisterende anlegg og utfører El kontroll og Internkontroll.

TILSYNSRAPPORTER

Hvis du har fått påpekt feil eller mangler etter tilsynsrapport av det lokale DLE, retter vi opp feil og sender inn nødvendig rapportering for godkjennelse.

Referanse prosjekter

Nybygg og rehabilitering. Alt i fra bygårder/kontorbygg til eksklusive eneboliger og verneverdige bygninger. Vi har hatt et nært og godt samarbeid i flere år.

WITO AS

Bjørnåsen Oslo. 350 boenheter fordelt på blokker og rekkehus, med garasjeanlegg. Lørenskog Stasjonsby. 250 boenheter fordelt på blokker og rekkehus

SELVAAG BOLIG

Trulsrudmarka, boligfelt i Bærum bestående av ca 100 eneboliger.
Lillogrenda, 23 stk rekkehus og parkeringshus i Oslo.

JM NORGE AS

Trygge Barnehager
5 stk barnehager på Romerike.

BARNEHAGER

Tibnor AS
Huselektrikere siden 1994, med service innen industri og kontorbygg.

TIBNOR, OSLO

Hellvik Hus Romerike AS. Frittstående eneboliger i Oslo/Akershus.
Feltutbygging Skogmofeltet Jessheim. Feltutbygging Kastellkroken Eidsvoll. Lyngåsen i Nannestad. Boligfelt med 150 boenheter.

HELLVIK HUS