Referanser

 

R&M Elektro AS

Ta kontakt for gode referanser. Vi har 4,9 stjerner hos google!

 

 

Vi har hatt gleden av å samarbeide med R&M elektro AS siden 2001 og har fortsatt til gode å bli skuffet på en leveranse.

Samarbeid og fleksibilitet sammen med stor faglig dyktighet er fasiten på et godt samarbeid og dette har gjort at R&M har blitt vår foretrukne leverandør på våre prosjekter gjennom 20 år.

DL Wito AS / Tom Wiggo Bjerknes, Daglig leder

 

 

Pålitelig leverandør av elektrikerarbeid

R&M Elektro har siden nittitallet vært leverandør til Selvaag Bolig ASA sine modulprosjekter. R&M Elektro har prosjektert og levert elektroarbeidene på våre modulprosjekter, i tillegg til å bistå med kvalitetssikringen av elektroarbeidene i modulleveransen.

SELVAAG BOLIG / Ole Petter Haugen, Avdelingsleder, Modulbygg

 

 

R&M Elektro AS, vår solide og faste underleverandør på elektro gjennom ca 20 år.
Stiller alltid opp og er der når vi trenger de.
Gutter vi kan stole på 😊

Hellvik Hus Romerike Eiendomsutvikling AS / Geir Solbrekken, Styreleder

 

 

Jeg har benyttet Rødal & Myhrer Elektro på diverse boligprosjekter, både i nåværende og tidligere jobb, over en periode på mere enn 10 år, og er godt fornøyd med samarbeidet som har vært.

De har vært konkurransedyktige og ryddige med skriftlige tilbud, suppleringer og endringer slik at de har holdt god sporbarhet gjennom prosjektene. Den utførte jobben har vært iht forventningene.

Carl Olav Staff / Prosjekteringsleder, BoKlok Norge

 

 

Referanse prosjekter

 

 

WITO AS

Nybygg og rehabilitering. Alt i fra bygårder/kontorbygg til eksklusive eneboliger og verneverdige bygninger. Vi har hatt et nært og godt samarbeid i flere år.

 
SELVAAG BOLIG

Bjørnåsen Oslo. 350 boenheter fordelt på blokker og rekkehus, med garasjeanlegg. Lørenskog Stasjonsby. 250 boenheter fordelt på blokker og rekkehus

 
JM NORGE AS

Trulsrudmarka, boligfelt i Bærum bestående av ca 100 eneboliger.
Lillogrenda, 23 stk rekkehus og parkeringshus i Oslo.

 

Trygge Barnehager
5 stk barnehager på Romerike.

 

Tibnor AS
Huselektrikere siden 1994, med service innen industri og kontorbygg.

 
Hellvik Hus Øst AS

Frittstående eneboliger i Oslo/Akershus. Feltutbygging Skogmofeltet Jessheim. Feltutbygging Kastellkroken Eidsvoll. Feltutbygging  Lyngåsen og Ramstadtunet i Nannestad. Boligfelt med 150 boenheter.verneverdige bygninger.